Hermes Oto Kiralama Hermes Rent A Car Hakkımızda


Hermes Oto Kiralama Hakkımızda

Kiralık araç filosunda farklı ihtiyaç ve beklentilere uygun alternatifler sunan Hermes Oto Kiralama ürün yelpazesinde ekonomik sınıf araçlardan vip hizmetler için oluşturulmuş lüks araçlara kadar değişik modeller bulunmaktadır. Ayrıca her tür müşteri beklentilerini karşılayabilmek amacı ile düz ve otomatik vites seçenekleri, benzinli ve dizel yakıt seçenekleri, no smoking seçeneklerine uygun Adana rent a car hizmeti vermekteyiz.

Hermes Rent A Car dan kiraladığınız araçla ilgili herhangi bir endişe duymamanız için tüm araçlarımız, her bir kiralama öncesinde güvenlik açısından kontrol edilmekte ve temizlenmektedir. Adana araç kiralama filomuzu sürekli olarak yenilediğimizden düşük fiyatlara en son model araçları kullanıyor olacaksınız.

Şimdi de herşeyin kontrolünüz altında olmasını sağlamak ve bütçenizden tasarruf etmenize yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış, herşey dahil ücretlerimiz, ön ödeme seçeneklerimiz ve çeşitli ödeme yöntemlerimizle Adana oto kiralama hizmeti vermekteyiz. 7/24 çağrı merkezimiz ile sizin yolculuğunuz esnasında oluşabilecek her türlü soruna müdahale etmek ve yolunuza güvenli bir şekilde devam etmenizi sağlamayı amaçlıyoruz.