Adana Oto Kiralama Hermes Oto Kiralama Koşulları


Hermes Oto Kiralama Koşulları


1) Araç kiralama yaşı en az 25 olup, kiralayanın 5 yıllık geçerli ehliyeti olması gerekmektedir.

2) Oto kiralama süresi en az 1 gündür. 3 saati aşan gecikmelerde tam gün ücreti alınır.

3) Uzun süreli kiralamalar için özel fiyat uygulanır. ''2 hafta ve daha uzun kiralamalar için''

4) Kiralayan dışında aracın başkası tarafından kullanılabilmesi için diğer kullanıcıların da geçerli sürücü belgesi olması, geçerli kimlik ve ehliyet bilgilerinin araç kiralama sözleşmesine eklenmesi gerekmektedir. Bir kaza durumunda aracı kaydı olmayan sürücünün kullandığı tespit edildiği takdirde tüm sigorta ve yükümlülükler geçerliğini kaybeder. Kaza sonucunda ortaya çıkan tüm zarar ve hasarlar kiralayan tarafından karşılanmak zorundadır.

5) Araç kiralama bedellerine günlük 200 kilometre kullanım hakkı aşıldığında ekstra ücret talep etme hakkını Hermes Rent A Car saklı tutar , araç kiralama ücretine araç bakım giderleri ve kasko dahildir muhafiyet bedeli ''hariç''. Cam kırılması far çatlaması ve araç bedelinin yüzde ikisi kadar çıkan hasarlarda muafiyet bedeli için ekstra sigorta ücreti ödenerek Hermes Oto Kiralama firmasından full kasko istenilebilir.

6) Kiralanan araçla ilgili oluşabilecek trafik cezaları kiralayan tarafından ödenir.

7) Araba Kiralama bedellerinin ödenmesinde kredi kartları ya da nakit ödeme kabul edilir.

8) Trafik kurallarının ihlali nedeniyle ortaya çıkabilecek her türlü sorumluluk ve ceza kiralayanın sorumluluğundadır. Araçların herhangi bir nedenle resmi ve idari makamlar tarafından alıkonması halinde geçen süreler, sözleşme süresine dahil edilir ve bedeli kiralayandan tahsil edilir.

9) Hermes Rent A Car kiralama koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

10) Hermes Oto Kiralama firmasından kiraladığınız aracın sigorta kapsamının geçerli olabilmesi için kaza veya hasar durumunda sürücünün alkol veya uyuşturucu etkisi altında olmaması, yasal hız sınırını aşmamış olması ve araç kaza yerinden kaldırılmadan önce mutlaka polis veya jandarmaya kaza tesbit tutanağının tutturulması gerekmektedir. Aksi halde tüm sigortalar geçersiz sayılacaktır. Araçtaki tüm maddi manevi doğacak hasarlar tazminatlar ve cezalar aracı kiralayan tarafından karşılanacaktır.